BEDRIJFSPROFIEL

DIENSTEN

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

CONTACT FORMULIER

CONTACT

ANTWERPEN

VCA certificaat DPS Power BV _NV  07022019 NL versie.pdfISO certificaat DPS Power BV  en NV geldig tot 16072020.pdf

CUSTOMER SERVICE

BEDRIJFSGEGEVENS

DPS Power
Zwarte Weg 1
2030 Antwerpen
Tel: +32 (0) 3 546 02 60
E-mail: info@dpspower.be
Website: www.dpspower.be

Tel:  +32 (0) 3 546 02 66
E-mail: cs@dpspower.beSALES

TECHNICAL SUPPORT

Tel:  +32 (0) 3 546 02 77
E-mail: sales@dpspower.be


Tel:  +32 (0) 3 546 02 75
E-mail: ts@dpspower.be


Storing na 16:30? Bel ons noodnummer:

Tel: +32 (0) 3 546 02 62


NOODNUMMER

Flyer Filteractie NL.pdf

Heeft u problemen met uw
 Motor. Vul dan ons service formulier in en onze specialisten zullen u zo spoedig mogelijk verder assisteren.SERVICE FORMULIER

ROUTEBESCHRIJVING

OVER ONS & ALGEMENE VOORWAARDEN

DPS Power is de officiële en exclusieve importeur van DEUTZ compact motoren voor België en Nederland. Onze activiteiten bestaan uit het verkopen van DEUTZ water en luchtgekoelde diesel en gasmotoren, powerpacks en generatorsets.

Op het gebied van aftersales zijn wij verantwoordelijk voor garantieafwikkeling, bieden we service on-site middels een landelijk dekkend netwerk van servicepunten en leveren we originele DEUTZ onderdelen, DEUTZ ruildelen en DEUTZ ruilmotoren. We richten ons o.a. op de segmenten landbouw, industrie, constructie, transport, energie en scheepvaart.

Onze service monteurs zijn landelijk verspreid, zodat wij altijd snel op locatie zijn.  Als importeur hebben wij toegang tot de laatste technische know-how en beschikken wij over de meest geavanceerde tools. Wij zijn dan ook als geen ander in staat om uw probleem in één keer op te lossen en zodoende uw DEUTZ motor in perfecte conditie te houden.


DPS Power NV/Deutz Belgium in gerenoveerd pand.

Sedert de zomer van 2018 heeft het pand van DPS Power in Antwerpen een serieuze make-over ondergaan. De volledige facade en het dak zijn beide vernieuwd en dat mag gezien worden. Ook de binnenkant van onze burelen staat op de nominatie om vernieuwd te worden. Vanuit een meer moderne omgeving zijn we prima uitgerust om u nog beter van dienst te zijn. Graag ontvangen we u voor een kijkje en natuurlijk ook voor een kop koffie.

Algemene Voorwaarden GDPR Privacy Policy

Home

SERVICE
  MOTOREN   ONDERDELEN   RUILMOTOREN   CONTACT   VACATURES   NIEUWS   WEBSHOP